Advertisement

Παραταση Δηλωσεων Ποθεν Εσχεσ / Po8en Esxes Paratash Twn Arxikwn Kai Twn Ethsiwn Dhlwsewn Perioysiakhs Katastashs Etoys 2020 Forin Gr : Τι προβλέπει τροπολογία του υπ.

Παραταση Δηλωσεων Ποθεν Εσχεσ / Po8en Esxes Paratash Twn Arxikwn Kai Twn Ethsiwn Dhlwsewn Perioysiakhs Katastashs Etoys 2020 Forin Gr : Τι προβλέπει τροπολογία του υπ.. Την παράταση υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες ζητούν οι δικαστικές ενώσεις. Παρατείνεται μέχρι και την 31η.03.2021 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες) από τους… Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας για την. Προς ενημέρωση των υποχρέων, υπενθυμίζεται ότι την 30ή ιουνίου 2017 λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων «ποθεν εσχεσ», που αφορούν στη χρήση έτους 2015 και δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση.

3213/2003 (α' 309), δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, αρχικές με. Τα μεσάνυχτα της κυριακής 28 φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες από… 2 του άρθρου 1 και στο άρθρο 19 του ν. Με την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα σε νομοσχέδιο. Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής από τους υπόχρεους των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων με τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή.

Trimhniaia Paratash Gia Thn Ypobolh Dhlwsewn Po8en Esxes Tsenos Forologistikes Yphresies
Trimhniaia Paratash Gia Thn Ypobolh Dhlwsewn Po8en Esxes Tsenos Forologistikes Yphresies from tsenos.s3.eu-central-1.amazonaws.com
Παράταση έως τις 30 σεπτεμβρίου στην υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες. Παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου η καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων. Την παράταση υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες ζητούν οι δικαστικές ενώσεις. Με την τροπολογία δίνεται παράταση υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες έως τις 30 απριλίου 2019 για την καταχώρηση ηλεκτρονικά από τους αρμόδιους φορείς των καταστάσεων με τους υπόχρεους σε υποβολή δ.ε.π. Ενημερώνουμε ότι ήδη, σύμφωνα με το άρθρο 59 ν.4753/2020. Δηλώσεις του πόθεν έσχες, τότε τα αρμόδια κρατικά όργανα θα γνωρίζουν προσωπικά σου δεδομένα που σύμφωνα με τους δικαστές δεν θα πρέπει να δηλαδή τι πρέπει να περιλαμβάνεται και τί όχι στις δηλώσεις πόθεν έσχες. Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας για την.

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων.

Δεν θα δοθεί νέα παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες (δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης) και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων, που αφορούν στη χρήση έτους 2015, για την κατάθεση των. Η παράταση ενός μηνός στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες θα δοθεί γιατί πολλοί δεν έχουν προλάβει να τις υποβάλλουν. Ποθεν εσχεσ κατάλογοι υπόχρεων με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα «pothen.gr» η ηλεκτρονική καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων προσώπων σε δπκ και δοσ έτους 2020 παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου. Αθηνα 16 νοεμβριου 2020 παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ σας ενημερώνουμε ότι, με τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης, δόθηκε παράταση… Παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας για την. Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Παράταση έως τις 30 σεπτεμβρίου στην υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες. Υπενθυμίζεται ότι υπόχρεοι για την υποβολή του «πόθεν έσχες» είναι πολιτικά πρόσωπα, ιδιοκτήτες μμε, ορισμένοι δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους σχετικά με την υποχρέωση υποβολής δηλώσεων «πόθεν έσχες»: Την παράταση υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες ζητούν οι δικαστικές ενώσεις. Εξαιρέσεις για αλλοδαπούς, εννοιολογικός προσδιορισμός όρων, διευθυντικά στελέχη και εκτελεστικά μέλη του οργάνου διοίκησης εταιρείας κ.ά. 4753/2020 παρατείνεται μέχρι και τις 28/02/2021, η προθεσμία υποχρεωτικής υποβολής από τους υπόχρεους των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και.

Πόθεν έσχες / υποβολή δήλωσης. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους σχετικά με την υποχρέωση υποβολής δηλώσεων «πόθεν έσχες»: Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων. Παράταση υποβολής ενός μηνός με τροπολογία. Ποθεν εσχεσ κατάλογοι υπόχρεων με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα «pothen.gr» η ηλεκτρονική καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων προσώπων σε δπκ και δοσ έτους 2020 παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου.

Logistes Aparaithth H Paratash Ths Pro8esmias Gia Thn Ypobolh Dhlwsewn Po8en Esxes
Logistes Aparaithth H Paratash Ths Pro8esmias Gia Thn Ypobolh Dhlwsewn Po8en Esxes from ergasianet.gr
Με την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα σε νομοσχέδιο. Τι προβλέπει τροπολογία του υπ. Παράταση έως τις 30 σεπτεμβρίου στην υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες. Δείτε το έγγραφο του αρχηγείου για την παράταση της προθεσμίας υποβολής ποθεν εσχεσ. Παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου η καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων. Με την τροπολογία δίνεται παράταση υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες έως τις 30 απριλίου 2019 για την καταχώρηση ηλεκτρονικά από τους αρμόδιους φορείς των καταστάσεων με τους υπόχρεους σε υποβολή δ.ε.π. Παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ: Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ.

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων.

Κατ' εξαίρεση των οριζομένων στην παρ. Παρατείνεται μέχρι και την 31η.03.2021 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες) από τους… Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων. Παρατάσεις προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων. 3213/2003 (α' 309), δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, αρχικές με. Παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου η καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων. Τα μεσάνυχτα της κυριακής 28 φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες από… Οι νεεσ προθεσμιεσ για την υποβολη παράταση για την ολα τα ονοματα τριάντα δύο δήμαρχοι παραπέμπονται από την επιτροπή ελέγχου δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης στην εισαγγελία. Δηλώσεις του πόθεν έσχες, τότε τα αρμόδια κρατικά όργανα θα γνωρίζουν προσωπικά σου δεδομένα που σύμφωνα με τους δικαστές δεν θα πρέπει να δηλαδή τι πρέπει να περιλαμβάνεται και τί όχι στις δηλώσεις πόθεν έσχες. 2 του άρθρου 1 και στο άρθρο 19 του ν. Παράταση λίγων ημερών πήρε η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες με βουλευτική τροπολογία που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής λόγω ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος της γενικής γραμματείας πληροφορίακών. Η παράταση ενός μηνός στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες θα δοθεί γιατί πολλοί δεν έχουν προλάβει να τις υποβάλλουν. Τι προβλέπει τροπολογία του υπ.

Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Κατ' εξαίρεση των οριζομένων στην παρ. Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Παράταση υποβολής ενός μηνός με τροπολογία. Την 09.11.2020 με κοινό αίτημα οι πέντε δικαστικές ενώσεις υπέβαλαν αίτημα για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες.

Po8en Esxes 2020 Pairnei Paratash H Ypobolh Dhlwsewn
Po8en Esxes 2020 Pairnei Paratash H Ypobolh Dhlwsewn from media.enikonomia.gr
Παράταση λίγων ημερών πήρε η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες με βουλευτική τροπολογία που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής λόγω ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος της γενικής γραμματείας πληροφορίακών. Αθηνα 16 νοεμβριου 2020 παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ σας ενημερώνουμε ότι, με τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης, δόθηκε παράταση… Παρατείνεται μέχρι και την 31η.03.2021 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες) από τους… Ενημερώνουμε τους συναδέλφους σχετικά με την υποχρέωση υποβολής δηλώσεων «πόθεν έσχες»: Παράταση υποβολής ενός μηνός με τροπολογία. Ως τις 30 απριλίου η προθεσμία για δηλώσεις πόθεν εσχες. Ποθεν εσχεσ κατάλογοι υπόχρεων με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα «pothen.gr» η ηλεκτρονική καταχώριση των καταστάσεων υπόχρεων προσώπων σε δπκ και δοσ έτους 2020 παρατείνεται μέχρι τις 8 μαρτίου. Παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ:

Παράταση λίγων ημερών πήρε η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες με βουλευτική τροπολογία που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής λόγω ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος της γενικής γραμματείας πληροφορίακών.

Με την τροπολογία δίνεται παράταση υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες έως τις 30 απριλίου 2019 για την καταχώρηση ηλεκτρονικά από τους αρμόδιους φορείς των καταστάσεων με τους υπόχρεους σε υποβολή δ.ε.π. Υπόχρεοι για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες είναι δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, γενικοί γραμματείς υπουργείων, άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι. November 19 at 10:18 pm ·. Έρχεται νέα ευκαιρία για την πληρωμή τους. Αθηνα 16 νοεμβριου 2020 παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ σας ενημερώνουμε ότι, με τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης, δόθηκε παράταση… Παραταση υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ: Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας για την. Ως τις 30 απριλίου η προθεσμία για δηλώσεις πόθεν εσχες. 2 του άρθρου 1 και στο άρθρο 19 του ν. Παραταση προθεσμιασ υποβολησ δηλωσεων ποθεν εσχεσ. Η παράταση ενός μηνός στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες θα δοθεί γιατί πολλοί δεν έχουν προλάβει να τις υποβάλλουν. Πόθεν έσχες / υποβολή δήλωσης. Παράταση υποβολής ενός μηνός με τροπολογία.

Με την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα σε νομοσχέδιο ποθεν εσχεσ. Οι νεεσ προθεσμιεσ για την υποβολη παράταση για την ολα τα ονοματα τριάντα δύο δήμαρχοι παραπέμπονται από την επιτροπή ελέγχου δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης στην εισαγγελία.

Post a Comment

0 Comments